Behe tentsioko ariketak - Larrabe Uribe, Zigor; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
Behe tentsioko kableen sekzioen aukeraketa egiteko beharrezkoak diren irizpide ezberdinei buruzko ariketak aurkezten dira.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Elektrizitateko instalazioak; Baliabide digitalak; Monografiak