Nazioarteko finantzak - Lertxundi Lertxundi, Aitziber; Mendizabal Zubeldia, Alaitz; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Ikasgai horretan, kanbio-arriskuaren kudeaketa eraginkorra egiteko edukiak irakasten zaizkie ikasleei. Kontuan izanda zer-nolako indarra hartu duten enpresen nazioartekotze-prozesuek azken hamarkadan, gaur egun oso garrantzitsua da nazioartean aritzen diren enpresek finantza-gestio egokia egitea nazioartean. Gai honen inguruan idatzi diren liburu ugari dago, baina euskaraz egindako argitalpenak oso urriak dira. Lan honekin hutsune hori bete nahi izan dugu, ikasleei oinarrizko kontzeptuak ariketa praktikoekin laburbiltzen dituen eskuliburua eskainiz.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Nazioarteko finantzak; Baliabide digitalak; Monografiak