Enpresa ekonomia : antolakuntza eta zuzendaritza - Heras, Iñaki; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honek helburu bikoitza du:- Antolakuntza-teoriaren funtsezko ikuspegiei loturiko oinarrizko kontzeptuak barneratzen laguntzea.- Enpresa-erabakiak hartzeko zuzendaritza-trebetasunekin zerikusia duten ezagutzak barneratzen laguntzea.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Ekonomia eta enpresa antolaketa; Baliabide digitalak; Monografiak