Enpresa ekonomia / Iñaki Heras Saizarbitoria : antolakuntza eta zuzendaritza - Heras, Iñaki (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honek helburu bikoitza du:- Antolakuntza-teoriaren funtsezko ikuspegiei loturiko oinarrizko kontzeptuak barneratzen laguntzea.- Enpresa-erabakiak hartzeko zuzendaritza-trebetasunekin zerikusia duten ezagutzak barneratzen laguntzea.