Denbora eta egunak - Conte, Ángel; Sestorain, Joxemari (Berriozar, Navarra : Cénlit, 2015)
Ahoa eskuak begiak bizkarra bularraNire gorputz gainean zureaEta betiereko minutu bihurturik denborabi gorputzen azpianBizitzazko hosto eztia zure ahoaEz zen ametsa izan
Testua aragoieraz eta itzulpena parez pare euskaraz
Keywords: Helduentzako Literatura