Denbora eta egunak / Ánchel Conte ; itzulpena, Joxemari Sestorain - Conte, Ángel (: Cénlit, 2015)
Ahoa eskuak begiak bizkarra bularraNire gorputz gainean zureaEta betiereko minutu bihurturik denborabi gorputzen azpianBizitzazko hosto eztia zure ahoaEz zen ametsa izan