Indarra zure baitan dago - Gisasola Zaldua, Ana; Azkue Ibarbia, Xabier ([s.l.] : Círculo rojo, 2015)
Liburu hau bizi esperientzia bat baino gehiago da, norberaren biziaren lemazain bihurtuz kontzientziaren esnatzera gonbidatzen gaituen lanketa pertsonalerako gida bat da. Neureganatu ditudan terapia desberdinetatik, nire eguneroko lana eraikitzen lagundu didaten lanabesak jaso ditut. honela egoera fisiko, mental, emozional eta espiritual osasuntsuago bat edukitzeko. Zuen biziaren norabidea zuzendu nahi baduzue, liburu honen barruan aldaketa esanguratsuak lortzeko nahikoa izango zaizkizuen gogoeta eta lanabesak aurkituko dituzue.
Keywords: Autolaguntza; Monografiak