Bioestatistika : oinarrizko ikastaroa - Urkaregi Etxepare, Arantza; Arostegui Madariaga, Inmaculada; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Kapitulu ezberdinetan, Bioestatistikako oinarrizko kontzeptuak azaldu eta adibideen bidez lantzen dira. Gure helburu nagusia izan da ikasleak bioestatistika nola aplikatu eta lorturiko emaitzak nola interpretatzeaz jabetzea. Eta horretarako, matematiketako formulez baino harago, Biologia eta Osasun arloetako adibideez baliatu gara, era erraz batean ikasleek uler ditzaten Bioestatistikako oinarrizko kontzeptu horiek.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Biometria; Estatistika matematikoa; Baliabide digitalak; Monografiak