Gizarte langintzarako sarrera - Zabalo, Julen; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2008)
Gizarte-Langintzari buruzko hasierako informazioa ematea da helburu nagusia.Zein izan den haren ibilbidea, zeintzuk diren haren oinarri teorikoak, zer egiten duen gizarte-langile batek eta abar. Baina gizarte-zientzia izaki, hainbat galdera, zalantza eta eztabaida ageri da gizarte-langintzaren inguruan. Horiek denak plazaratu eta, nolabait, azaldu nahi dira, horien aurreko azken jarrera irakurleari utzirik.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Gizarte lana; Baliabide digitalak; Monografiak