Gizarte langintzarako sarrera / Julen Zabalo Bilbao - Zabalo, Julen (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2008)
Gizarte-Langintzari buruzko hasierako informazioa ematea da helburu nagusia.Zein izan den haren ibilbidea, zeintzuk diren haren oinarri teorikoak, zer egiten duen gizarte-langile batek eta abar. Baina gizarte-zientzia izaki, hainbat galdera, zalantza eta eztabaida ageri da gizarte-langintzaren inguruan. Horiek denak plazaratu eta, nolabait, azaldu nahi dira, horien aurreko azken jarrera irakurleari utzirik.