Martetarrak Zarautzen - Zubeldia, Iñaki; Zubimendi, Alai ([Euba] : Ibaizabal, 2015)
Martetarrek gogoan zeukaten 1969an Zarautza egindako espedizioa. Laster, berrogeita hamar urte beteko ziren bidaia hura gertatu zenetik. Bidaia berri bat egin nahi zuten, zarauztarrekin batera berrogeita hamargarren urteurrena ospatzeko. Baina amerikarrek izan dute horren berri eta bahitu egin nahi dituzte beren teknologia eta arma sofistikatuak lapurtzeko. Hala ere, martetarrak lasai datoz. Lortuko ote dute beren helburua?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak