Nik ere nahiko nuke mango bat - Juaristi, Miren; Alonso, Aitziber (Berriozar : Denonartean, 2015)
Teandra eta Luisinho izeneko aitona-amona zahar-zaharrak Brasilen bizi dira. Teandra handi-handia da, eta Luisinho, berriz, txiki-txikia. Luisinho zuri-zuria da, eta Teandra, aldiz, beltz-beltza.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak