Nik ere nahiko nuke mango bat / [testua] Miren Juaristi ; [ilustrazioak] Aitziber Alonso - Juaristi, Miren (Denonartean, 2015)
Teandra eta Luisinho izeneko aitona-amona zahar-zaharrak Brasilen bizi dira. Teandra handi-handia da, eta Luisinho, berriz, txiki-txikia. Luisinho zuri-zuria da, eta Teandra, aldiz, beltz-beltza.