Administrazio zuzenbidea eta ekonomian esku hartzeko teknikak - Urrutia Libarona, Iñigo; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2010)
Administrazio Publikoaren antolaketa eta jarduteko moduak ezagutzeko baliagarria izan nahi du, bere esku hartzeen ondorioz sor daitezkeen arazoei erantzun juridiko arrazoituak eman ahal izateko. Halaber, Administrazio Publikoekin harremanak izaterakoan operadore ekonomikoak izan behar dituen gaitasunak eskuratzeko baliagarria izan nahi du (bai idatziz zein ahozko eran). Eta azkenik, edozein motatako idatzi juridiko edo administratibo ulertzeko gaitasuna eskuratzeko eta, Administrazio aurreko gatazketan irizpide juridikoz osatutako argumentazioa garatu eta baliatzeko ahalmena eskuratzeko tresna izan nahi luke.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Administrazio-zuzenbidea; Baliabide digitalak; Monografiak