Marrazketa Teknikoa I [Batxilergoa] - Garmendia M., Iñaki; Ixaka Lopez-Mendizabal Saria (2007) (Zarautz : Iñaki Garmendia, 2006)
Lehen liburu hau hiru zati nagusitan banatu da: Geometria laua, Geometria Deskribatzailea (Diedrikoan eta Axonometrikoan banatua) eta Normalizazioa.
Batxilergoa, 1. maila
2006/06/16
Ixaka Lopez-Mendizabal Saria 2007: Euskaraz irakasteko testu-libururik hoberena
Keywords: Marrazketa teknikoa -- Tratatuak, eskuliburuak, etab; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak