Bero transmisioa - Ayastuy Arizti, Jose Luis; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Testuliburu honen helburua da bero-transmisioa gertatzeko dauden hiru mekanismoen (eroapena, konbekzioa eta erradiazio termikoa) oinarri fisikoak azaltzea eta ingeniaritza kimikoaren arloan izan ditzaketen aplikazioak aztertzea
Liburu honek UPV/EHUko Euskararen Arloko Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Kimika; Ingeniaritza; Baliabide digitalak; Monografiak