Bero transmisioa / Jose Luis Ayastuy Arizti - Ayastuy Arizti, Jose Luis (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Testuliburu honen helburua da bero-transmisioa gertatzeko dauden hiru mekanismoen (eroapena, konbekzioa eta erradiazio termikoa) oinarri fisikoak azaltzea eta ingeniaritza kimikoaren arloan izan ditzaketen aplikazioak aztertzea