Bikaintasun profesionalaren zeharkako gaitasunen identifikazioa Bizkaian = Identificación de competencias transversales de la excelencia profesional en Bizkaia - Luengo Valderrey, María Jesús; Periáñez, Iñaki; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua = Servicio Editorial, Universidad del País Vasco, 2014)
Bilbao Metropoli-30 Elkarteak Hausnarketa Estrategikoko prozesua egin zuen. Bertan, balio batzuk oinarrizkotzat jo ziren gure ingurunearen garapen lehiakor eta iraunkorrerako, Bilboko Metropolia biziberritzeko prozesua arrakastaz burutzeko helburuarekin. Prozesu honek balio izan du bere garapen estrategikorako eredua nazioartean sendotzeko, paradigma aldatzearen bidez, azpiegituretatik balioetara. Horretarako, gizarte osoa eta liderrak balioen garrantziaz ohartarazi ditugu, epe luzean hiriak garatzeko.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Lanbide kualifikazioak -- - Bizkaia; Baliabide digitalak; Monografiak