Ilar aursarta = El pésol curiós = El guisante curioso = O chícharo curioso - Souto, Montse; Urdangarin, Iñaki ([Bilbo] : Agalir Elkartasun Edizioak, 2015)
Ipuin solidarioa errealitate gehituarekin.
5 urtetik aurrera (urdina)
Testuak euskaraz, gaztelaniaz, galegoz eta katalanez
Keywords: Eguneroko bizitza; Solidaritatea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak