Ilar aursarta = El pésol curiós = El guisante curioso = O chícharo curioso / [testua eta marrazkiak] Montse Souto Estrada ; izulpena [euskara], Iñaki Urdangarin - Souto, Montse (: Agalir Elkartasun Edizioak, 2015)
Ipuin solidarioa errealitate gehituarekin.