Ekuazio Diferentzialak - Arrizabalaga Uriarte, Naiara; De Velasco Camara, Maria Jose; Zarate Azcuna, Maria Jose; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Ekuazio diferentzialen teoria Matematikaren funtsezko arlo bat da, eta Fisikarako eta Ingeniaritzarako ezinbesteko tresna. Ekuazio diferentzialak bide dira Fisikan agertzen diren hainbat fenomeno ulertzeko eta horiekin erlazionatutako problemak ebazteko. Ekuazio diferentzialen artean bi mota ditugu: ekuazio diferentzial arruntak eta deribatu partzialetako ekuazioak.
Liburu honek UPV/EHUko Euskararen Arloko Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Ekuazio diferentzialak; Baliabide digitalak; Monografiak