Jokabide-terapia : arazo psikopatologikoen ebaluazioa eta tratamendua - Salaberria, Karmele; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2007)
Eratutako testu honen helbururik nagusiena, Psikologia ikasketen barnean aurkitzen den "Jokabide Terapia" irakasgaia jorratzeko materiala eskaintzea da. Bestalde, lan honen bidez bilatzen diren helburu zehatzak honako hauek dira: arazo psikopatologikoak tratatzeko enpirikoki egiaztatua dagoen terapiaren berri ematea eta psikopatologiaren deskribapena eta etiologia adierazteaz gain ebaluaketatik tratamenduaren amaiera arte doan prozesua ezagutaraztea arazo psikopatologiko desberdinetan.
Liburu honek UPV/EHUko Euskara Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du.
Keywords: Psikopatologia; Baliabide digitalak; Monografiak