Aldagai bakarreko estatistika deskribatzailea eta inferentziala gizarte zientzietan : teoria eta adibideak - Juaristi Larrinaga, Patxi; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Liburu hau estatistikarako lehen sarrera da, eta aldagai bakarreko estatistikaren oinarriak aurkeztea du helburu nagusitza
Keywords: Estatistika; Baliabide digitalak; Monografiak