Historiaren makina - Bodego, Francisco; Hidalgo, Fabian; Irazustabarrena, Nagore; Oregui Biain, Xabier; Recondo Lago, Asier; Ikasplay SL ([S.l.] : Ikasplay, 2015)
Baliabide didaktiko honekin, ikasleei historiarekin erlazioa duen joko batekin jolastuz ikasi ahal izateko aukera emango zaie. Erabiltzaileek historian zehar bidaiatuko dute, historiari buruzko galderak ondo erantzunez. Erabiltzaileak galdera ondo erantzuten badu aurrera joko du, baina, erantzun okerra ematen badu, bertan geratuko da hurrengo txanda itxoiten. Aplikazio honek behar berriei egokitzen diren metodologiak erabiltzea sustatzen du, horrela, aldaketa berriei adi, eskola berri eta egokia etengabe sortzen.
2015/10/22
2015/12/03
2016/01/07
DBH, 1., 2., 3. eta 4. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2014ko deialdia)
2016/01/07
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak