Lan prozesua - Ordeñana Gezuraga, Ixusko; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2010)
Ikasmaterial honen helburua, egun Espainian indarrean dagoen lan prozesuaren araudia aztertzea da. Lan gatazkak ebazteko epaileen aurrean herritarrek eta epaileek beraiek egin beharrekoak azaltzen ditu, Lan arloko Prozeduraren Legearen islan. Horrela, epaileek arlo honetan eskaintzen duten adierazpenezko, betearazpenezko eta kautelazko babesa sakonean aztertzen dira.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Lan-zuzenbidea; Baliabide digitalak; Monografiak