Enpresa administrazioaren oinarriak - Velasco, Eva; Benito del Valle, Jon Mikel; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honen helburu nagusiak honako hauek dira: Irakasgai honekin ikasleari eta interesadunari lagundu nahi diegu egungo Enpresa Administrazioaren jarduera-estiloa ulertzen eta horren aurrean bere burua kokatzen
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Ekonomia eta enpresa antolaketa; Baliabide digitalak; Monografiak