Enpresa administrazioaren oinarriak / Eva Velasco eta Jon Mikel Benito del Valle - Velasco, Eva (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Ikasmaterial honen helburu nagusiak honako hauek dira: Irakasgai honekin ikasleari eta interesadunari lagundu nahi diegu egungo Enpresa Administrazioaren jarduera-estiloa ulertzen eta horren aurrean bere burua kokatzen