Estatistika sarrera - Barandiaran Galdos, Marta; Otazua Torrecilla, Begoña; Orueta, María Isabel; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2007)
Estatistika-arloan euskaraz argitaratutako testuak gutxi direnez gero, material honek, alde batetik Eskolan ematen den irakasgaira material idatzia egokitzea du helburu eta bide batez Estatistikako beste ikasle batzuen eskuera jartzea. Bestalde, gure aldetik, hizkuntza- normalkuntzari gure ekarpena ekartzea helburutzat ere hartuko dugu kontuan.
Keywords: Estatistika; Baliabide digitalak; Monografiak