Estatistika sarrera / Marta Barandiaran Galdos, Mª Isabel Orueta Coria, Begoña Otazua Torrecilla - Barandiaran Galdos, Marta (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2007)
Estatistika-arloan euskaraz argitaratutako testuak gutxi direnez gero, material honek, alde batetik Eskolan ematen den irakasgaira material idatzia egokitzea du helburu eta bide batez Estatistikako beste ikasle batzuen eskuera jartzea. Bestalde, gure aldetik, hizkuntza- normalkuntzari gure ekarpena ekartzea helburutzat ere hartuko dugu kontuan.