Kimika organiko industriala - Vicario Hernando, Jose Luis; Moreno Benitez, María Isabel; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2009)
Liburu honetan, industrian erabiltzen diren konposatu organiko garrantzitsuenen sintesia eta ezaugarriak aurkezten dira. Lehenengo atalean industria kimikoaren ezaugarriak eta berezitasunak aurkezten dira eta hurrengo atalean iturri naturaletatik lortzen diren produktuak eta produktu hauek lortzeko prozesu industrialak aurkezten dira. Hurrengo bi ataletan alkeno, alkino eta bentzenotik lortutako produktuak tratatzen dira.
Liburu honek UPV/EHUko Euskararen Arloko Errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Kimika organikoa; Baliabide digitalak; Monografiak