I. Ikergazte. Nazioarteko ikerketa euskaraz : kongresuko artikulu-bilduma. 2015eko maiatzaren 13, 14 eta 15a. Durango, Euskal Herria - Ikergazte . 2015eko maiatzaren 13, 14 eta 15a . Durango, Euskal Herria); Alegria, Iñaki; Latatu, Ainhoa; Ormaetxea, Miren Josu (Bilbo : UEU, 2015)
Kongresuaren artikulu-bilduma dugu hau. Ikerketa, Euskara eta Gaztetasuna bildu nahi izan da. Ikusgarri egin nahi dugu Euskal Herriko ikertzaile gazteek eginten duten nazioarte mailako ikerketa. Kongresu honen helburua komunitate-zientifiko euskaldunaren ikertzaileak bildu eta elkarren berri izatea da, arlo guztiak jorratuz; hasi humanitateetatik eta gizarte-zientzaietatik, eta zientzia zehatz, natur zientzia, ingeniaritza, arkitektura eta osasun-argloetako gaietaraino.
Creative Commons Aitortu-PartekatuBerdin 3.0 lizentziapean daude
Kongresuak ondoko babesleak izan ditu: Eusko Jaurlaritza, Bizkaiko Foru Aldundia eta UPV/EHU.
Keywords: Ikerkuntza; Baliabide digitalak; Monografiak