Pupu eta Lore jeloskor / [Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; testua, Uxue Alberdi Estibaritz ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez] - Alberdi, Uxue; Tokero, Julen (Nor gara? (Elkar / Katxiporreta), 2015)
Pupu eta Lore Jeloskor daude. Maitatu al daiteke jolosiarik gabe? Ikasteko prest gaude!