De rerum natura 6 : 2013-2015 - Zaldieroa (Donostia : Elkar, 2015)
Patxi Huarte "Zaldieroak" eguneroko errealitate aldakorrari txinpartak ateratzen jarraitzen du, bere sormen beti bizi eta sentsibilitate erneari esker: kultura, politika, erlijioa, gizartea, hizkuntza... edozer izan liteke gogoeta harrigarri, dibertigarri edo hunkigarri baterako bide. Gainera, azkenaldian, bere asmamenari talde-lana erantsi dio, twitter-en ikusitako ekarpenik interesgarrienak marrazki bihurtzen baititu, euskaldunen auzolanaren adibide ederra ekarriz.
2013ko abuztutik 2015eko uztaila arte "Berria" eta "Ortzadar" kazetetan ateratako komiki-tiren antologia.
Keywords: Komikiak; Euskal Herria -- Egoera politikoa; Helduentzako Literatura