Haur eta gazteen jardueretarako hezitzaileentzako gida - Eizmendi Arsuaga, Iñaki; Larzabal Bengoetxea, Itziar; Ebete Hizkuntza Zerbitzuak (: Euskaraba (Arabako Euskararen ataria), 2015)
Gida honetan euskararen erabileran eragiteko kontuan hartubeharreko zenbait irizpide proposatzen dizkizugu, baita hainbataholku eta baliabide ere.
Keywords: Euskara -- -Hezkuntza; Monografiak