Haur eta gazteen jardueretarako hezitzaileentzako gida / [Iñaki Eizmendi Arsuaga eta Itziar Larzabal Bengoetxea, Ebete Hizkuntza Zerbitzuak ] - Eizmendi Arsuaga, Iñaki (: Euskaraba (Arabako Euskararen ataria), 2015)
Gida honetan euskararen erabileran eragiteko kontuan hartubeharreko zenbait irizpide proposatzen dizkizugu, baita hainbataholku eta baliabide ere.