Kalte gabeko jokoak - Gómez Gil, Ricardo; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Egiazko munduan, Sebastian mutil arrunta da. Bere amarekin bizi da eta egunero institutura joaten da. Hala ere, mundu birtualean, Hiltzaile ezizenaz ezagutzen dute. Arma sofistikatuetan aditua da eta drone eskuadroiak zuzentzen ditu. Eta horregatik ordaindu egiten diote. Itxuraz, elkar ukitzen ez duten bi mundu desberdin di ra, Sebastianek ondo bereizten dituen bi errealitate. Baina, zenbaitetan, errealitatearen eta gai birtualen arteko mugak lausoak izaten dira. Pantailako biktimen odolak jokalari baten eskua zikin dezakete?
12 urtetik aurrera (horia)
Gazte narratibako XIII. Alandar Saria, 2013
Keywords: Errealitate birtuala -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Indarkeria -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura