Ada Goth eta ulu misteriotsuak / Chris Riddell ; itzultzailea, Aitor Arana - Riddell, Chris (Ada Goth (Ibaizabal), 2015)
Uau! Lord Gothen literaturako txakur-lehiaketak hankaz gora jarriko du Ilunpe Jauregia. Erbi-txakurrak, canicheak eta ehiza-txakurrak prest daude euren trebetasuna erakusteko. Hala ere, jauregian gauza kezkagarriak gertatzen ari dira. Ulu ikaragarriak entzuten dira, eta kanpoko norbaitek lehiaketa hondatuko duela pentsa liteke. Lortuko ote du Adak misterioa argitzea, hurrengo ilargi betea izan baino lehen?