Izarra eta astoa - Arnal Gil, Txabi; Gil, Jon ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Gaueko zeru ilunean gaizki itsatsita zegoen izar txiki bat askatu eta Lurrera jausi zen. Planetako toki posible guztietatik... ezetz asmatu zein aukeratu zuen!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Izarrak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak