Izarra eta astoa / [testua] Txabi Arnal ; [marrazkiak] Jon Gil - Arnal Gil, Txabi (Txirrista (Ibaizabal), 2015)
Gaueko zeru ilunean gaizki itsatsita zegoen izar txiki bat askatu eta Lurrera jausi zen. Planetako toki posible guztietatik... ezetz asmatu zein aukeratu zuen!