Handitzean -hau poza!- zein izango dut lanbidea? - Gil, Carmen; Aguado, Jesús; Markuleta, Gerardo (Donostia : Erein, 2015)
Handitan zer izango zaren oraindik pentsatu ez baduzu, imajina ezazu! Baliteke salda eta lapiko artean ibiltzea, alfabetoa irakasten, edo handiak zein txikiak sendatzen.
5 urtetik aurrera (urdina)
Cuando crezca -¡qué ilusión!-, ¿cual será mi profesión?
Keywords: Lanbideak; Errimak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura