Handitzean -hau poza!- zein izango dut lanbidea? / Carmen Gil ; marrazkiak, Jesús Aguado ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - Gil, Carmen (Errimen kutxa. Irakurtzen ikasteko poemak (Erein), 2015)
Handitan zer izango zaren oraindik pentsatu ez baduzu, imajina ezazu! Baliteke salda eta lapiko artean ibiltzea, alfabetoa irakasten, edo handiak zein txikiak sendatzen.