Lurra zoragarria da, ur-jauzi batetik basamortura! - Gil, Carmen; Subi; Markuleta, Gerardo (Donostia : Erein, 2015)
Natura oso da bihurria, eta hamaik itxura hartzen ditu: mendi altuak, oinetan zapata berdeak dituztela, herensugeen antzera orro egiten duten sumendiak, edo itsasoan korrikka edo dantzan ari den ura.
5 urtetik aurrera (urdina)
La Tierra es una pasada, de un desierto a una cascada
Keywords: Errimak; Naturarekiko maitasuna; Lurra (Planeta); Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura