Lurrez, itsasoz edo airez, bidaian beti pozez - Gil, Carmen; Seoane, Marina; Markuleta, Gerardo (Donostia : Erein, 2015)
Bidaiatzea gogoko baduzu, aukera ezazu nola bidaiatu nahi duzun, eta hasi imajinatzen. Trenean, autoan edo hegazkinez izan daiteke, edo beharbada bizikletan edo globoan. Pentsatu al duzu?
5 urtetik aurrera (urdina)
¡Lo que nos gusta viajar por aire, por tierra o mar!
Keywords: Bidaiak; Errimak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura