Ezagutu itzazu animaliak, izaki miragarriak! - Gil, Carmen; Salomó, Xavier; Markuleta, Gerardo (Donostia : Erein, 2015)
Animaliak asko dira, eta guztiak ezberdinak. Sabanako jirafa eta elefantea, eskortako oiloa, dortoka geldoa edo itsasoan igeri dabilen pinguinoa. Besteren bat ezagutu nahi?
5 urtetik aurrera (urdina)
Conoce a estos animales y verás que son geniales.
Keywords: Animaliak; Errimak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura