Ezagutu itzazu animaliak, izaki miragarriak! / Carmen Gil ; marrazkiak, Xavier Salomó ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - Gil, Carmen (Errimen kutxa. Irakurtzen ikasteko poemak (Erein), 2015)
Animaliak asko dira, eta guztiak ezberdinak. Sabanako jirafa eta elefantea, eskortako oiloa, dortoka geldoa edo itsasoan igeri dabilen pinguinoa. Besteren bat ezagutu nahi?