Begiratu arretaz munduari : asmakizunak ugari! - Gil, Carmen; Markuleta, Gerardo; Herrerías, Álex (Donostia : Erein, 2015)
Beharbada oraindik ez dakizu, baina asmakizunez inguratuta bizi gara. Nondik, bestela, telefono mugikorra, garbigailua edo telebista? Hainbeste errazten digute bizitza, ia etxekoak bezala ditugu!
5 urtetik aurrera (urdina)
Observad el mundo atentos. Veréis inventos a cientos.
Keywords: Asmakariak; Errimak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura