Begiratu arretaz munduari : asmakizunak ugari! / Carmen Gil ; marrazkiak, Álex Herrerías ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - Gil, Carmen (Errimen kutxa. Irakurtzen ikasteko poemak (Erein), 2015)
Beharbada oraindik ez dakizu, baina asmakizunez inguratuta bizi gara. Nondik, bestela, telefono mugikorra, garbigailua edo telebista? Hainbeste errazten digute bizitza, ia etxekoak bezala ditugu!