Bai jostagarria kirola! : aukera ezazu zure kutunena! / Carmen Gil ; marrazkiak, Teresa Ramos ; [Itzulpena, Gerardo Markuleta] - Gil, Carmen (Errimen kutxa. Irakurtzen ikasteko poemak (Erein), 2015)
Irakurtzen ikasteko poemak dira, errimen kutxa bat, eta hamar ipuinez osatuta dago. Eskolatik itzultzean, asteburuan, oporretan... zeinen dibertigarria beti jolas egitea! Nahi adina jolas dago, zein duzu gustukoena?