Zerua pozarren, haize, euri edo elurra egin arren - Gil, Carmen; Bonilla, Rocio; Markuleta, Gerardo (Donostia : Erein, 2015)
Urtaro bakoitzarekin, arropa aldatzen dugu. Txanoa eta bufanda negu gorrian, aterkia euritarako udazkenean... eta udan eta udaberrian? Ba al dakizu?
5 urtetik aurrera (urdina)
Ríe el cielo de contento, con sol, lluvia, nieve o viento
Keywords: Urtaroak; Errimak; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura