Zenbat zuhaitz! Zenbat landare! Mendi aldea dut maite! - Gil, Carmen; Parreño, Fran; Markuleta, Gerardo (Donostia : Erein, 2015)
Lilipa, bitxilore edo arrosa bat zure balkoian jartzeko. Basoan edo parkean, zuhaitz itzelak, garoa, aihen-belarrak... Batenbat ezagutzen ez baduzu, oraintxe duzu aukera.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Errimak; Naturarekiko maitasuna; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura